Головна Цікаво Варіації на тему кашемірового пальто: кращі фасони осені 2019

Варіації на тему кашемірового пальто: кращі фасони осені 2019

Найпопулярніші фасони та моделі кашемірових пальт в сезон осінь-зима 2019-20 - як обрати і з чим поєднувати, про це в нашій статті

Цей предмет гардероба завжди буде актуальним. М’якість кашеміру асоціюється у нас з холодним сезоном та затишком теплих осінньо-зимових луків. Осіннє жіноче кашемірове пальто – це не тільки класичний варіант на запах в бежевих тонах. Про найактуальніші фасони наступаючого сезону та хитрощі щодо їх носіння розповідають експерти українського бренду одягу Gepur. Стильні новинки обирайте тут

https://ua.gepur.com/catalog/kashemirovye-palto.

Модні тенденції осені 2019

Після яскравого різнобарвного літа ми скучили за осінньо-зимовою приглушеною палітрою. В моду знову входять природні відтінки:

  • коричневий;
  • вершковий;
  • марсала;
  • запорошений рожевий;
  • сірий;
  • чорний.

Додавайте у вбрання акценти лаймового кольору. Яскравий зелений зараз у тренді та виділяється на типовому демісезонному тлі.

Найпопулярніший в цьому році – фасон на запах. Він підкреслює жіночні пропорції фігури або створює їх видимість, підходить дівчатам будь-якої статури. Використовуйте ремінці, які йдуть у комплекті з одежою, або експериментуйте з окремими аксесуарами. Особливо актуальні зараз подовжені моделі пальт.

Оверсайз, незважаючи на свої габарити, додає образу витонченості, і виглядає стильно. Вільні форми зараз в тренді: піджаки “з чужого плеча”, джинси mom fit, пальто, светри та футболки оверсайз, брюки палаццо.

Тваринні мотиви залишаються актуальними після “леопардового” літа, в гардероби повертається принт “Пейслі” та клітинка. Особливо добре вона виглядає на жіночих піджаках та пальто з кашеміру.

З чим носити класичні осінні пальта?

Носіть їх з чим завгодно, адже в моді еклектика! Але звертайте увагу на колірну гамму, поєднання фактур, довжини, та призначення кожного елемента в образі.

Купуючи жіноче кашемірове пальто, обирайте колір відповідно до свого кольоротипу та модних тенденцій. Навіть той самий, трендовий лаймовий колір може зіпсувати весь образ, якщо він вам не підходить. Але червоний, час якого був улітку, тільки підкреслить вашу індивідуальність, якщо він вам пасує. З нейтральними відтінками (чорний, сірий, білий) складніше помилитися та легше скласти стильний лук.

Верхній одяг класичного крою можна носити з вбранням у такому ж стилі або з кежуальним чи спортивним характером. Варіант навпаки не пройде. Пальто спортивного крою з капюшоном не підходить до класичних або ділових образів.

Поєднуйте моделі на запах або піджаки, з джинсами скінні, mom fit, брюками палаццо або базовими ⅞. Акуратніше зі спідницями в підлогу, – до них підходить тільки короткий верхній одяг. Зате з міні або міді вам буде простіше. Обирайте трендові плісе або must-have жіночого гардеробу – спідницю-олівець. Оригінальна альтернатива – спідниця з деніму.

Верх також підбирайте за фактурою і призначенням. З кашеміром поєднується і тонкий трикотаж, і шерсть, і шовк. У цьому випадку навіть можна надіти кашемірове пальто для жінок на светр з такого ж матеріалу. Але краще, щоб вони відрізнялися за кольором.

Взуття також відповідає характеру образу. У випадку з демісезонним гардеробом просто додати трендові кросівки до класичного луку не вийде. Слідкуйте за тим, щоб весь образ виглядав органічно. Тут допоможе “наглянутість”. Слідкуйте за тенденціями в журналах і блогах, запам’ятовуйте грамотно підібрані поєднання, що вам сподобались, та повторюйте їх у своєму гардеробі. Образ виглядає краще, якщо складається з якісних речей. Їх не обов’язково брати за великою ціною. Купуйте хороші жіночі кашемірові пальта в інтернеті.

Як правильно підібрати розмір пальта?

З огляду на міцно закріплений у наших фаворитах оверсайз, який в моді вже років 5, за розмір одягу можна не переживати, сміливо беріть те, що злегка “висить”. Таке рішення годиться для фасонів на запах, піджаків, однобортних і двобортних пальт. Якщо одяг на блискавці, або з явно окресленим силуетом, краще уточніть розмір. У таких випадках одяг краще сидить по фігурі.

Розмір з’ясовуйте за обсягом грудей, поділеним на 2. Таблиця відповідності розмірів є в кожному солідному інтернет-магазині. А в оффлайн шопах, вам допоможуть консультанти. Звертайте увагу і на відповідність одягу та росту. Пальто одного і того ж розміру виглядає по різному на моделях з ростом 155 см та 175 см.

Демісезонний гардероб різноманітний і дозволяє в повній мірі проявити свою модну кмітливість. Кашемір – традиційний осінньо-зимовий матеріал, але й тільки одна грань теплого гардеробу. Ставте експерименти, робіть свій гардероб різноманітним і насолоджуйтеся прохолодною осінньою погодою! З любов’ю, Gepur!