Головна Економіка На Львівщині завершився прийом заявок на участь в Конкурсі проектів місцевого розвитку-2019

На Львівщині завершився прийом заявок на участь в Конкурсі проектів місцевого розвитку-2019

У четвер, 31 січня, о 18:00 год. у Львівській області завершився прийом заявок на участь в найуспішнішому обласному конкурсі підтримки місцевих ініціатив – Конкурсі проектів місцевого розвитку Львівської обласної ради.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, підбиваючи проміжні підсумки, подякував усім, хто доклався до роботи і взяв участь у Конкурсі проектів місцевого розвитку – 2019 року.

«Тішить, що кількість поданих заявок у порівнянні з минулим роком збільшилася. Якщо у 2018 році опрацьовано було 2600 проектів, то в 2019-му – обласна рада отримала понад 2700 заявок», – підкреслив він.

За оперативною інформацією, станом на 1 лютого вже зареєстровано – понад 1500 проектів, понад 600 – на опрацюванні. Упродовж 20 календарних днів після завершення терміну реєстрації триватиме опрацювання поданих заявок.

Більше про Конкурс проектів місцевого розвитку – 2019 можна дізнатися –тут.

Нагадаємо, Львівська обласна рада за практику «Обласний Конкурс проектів місцевого розвитку: спільно з громадою від ідеї до реалізації» здобула І місце у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році.