Головна Культура На День міста Буська виступала Піккардійська терція

На День міста Буська виступала Піккардійська терція

Недільної днини 28 вересня, у день народження Буська, неперевершений акапельний спів його мешканцям подарувала "Піккардійська Терція", яка виступала на нашій сцені ще 17 років тому  на 900-річчі міста. Учасники відомого українського гурту долучились до благодійної програми на підтримку наших земляків, які захищають Україну на сході, ініціатором якої виступила директор районного НД Ганна Грушицька.

Кожну пісню неперевершених піккардійців глядацький зал зустрічав гучними оплесками. Звучали відомі "Старенький трамвай", "Сад ангельських пісенька незабутній Гімн Небесної сотні "Гей, пливе кача…" співали стоячи разом із гуртом й плакали.

Цього дня відбувся дебют вокального гурту Буського Народного дому, який об'єднав Мар'яну Грушицьку, Оксану Піджарко, Христину Грабінську, Ірину Лаврін і Антона Романіва завдяки любові до української пісні. Також Ганна Грушицька назвала імена благодійників, які придбали квитки на концерт для матерів і дружин захисників Вітчизни. А троє із наших військових, поранених під час АТО, отримали від "Піккардійської Терції" матеріальну допомогу.

Довго вибаглива надбужанська публіка не відпускала зі сцени піккардійців. Розчулені такими теплими глядацькими емоціями співаки подарували кілька пісень " на біс" та пообіцяли приїжджати частіше.