Головна Культура На Львівщині працівники ДАІ запросили діток на «Майданчик безпеки»

На Львівщині працівники ДАІ запросили діток на «Майданчик безпеки»

 Працівники Державтоінспекції Львівщини організували «Майданчик безпеки» для малечі, де навчали діток «дорожній абетці». А допомагав правоохоронцям казковий герой – Левко Відважний, який неабияк сподобався малятам. Втім, найбільший захват у дітвори викликали патрульні мотоцикли ДАІ та можливість посидіти за кермом такого «байка» й відчути себе справжнім охоронцем доріг.Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

  Днями співробітники Державтоінспекції побували на Самбірщині, де влаштували для діток яскраве свято. 
«Майданчик безпеки» від ДАІ спершу відвідали мешканці містечка Рудки, а після цього правоохоронці вирушили до районного центру. У Самборі свято для малечі влаштували на площі Ринок.
 Цікаві конкурси та призи, яскравий виступ юних інспекторів руху – усе це подарувало і дітям, і дорослим гарний настрій та чимало позитивних емоцій.
  Правоохоронці визначили кращого знавця «дорожньої грамоти» та нагадали діткам «ази» безпеки на дорозі під час канікул. Працівники ДАІ також звернулися до батьків та попросили їх пильнувати за малечею й показувати дітям тільки хороший приклад.
  Усі учасники акції отримали наклейки із Правилами дорожнього руху від Левка Відважного, а також мали змогу зробити собі фото на пам'ять із цим казковим героєм.
Юні інспектори руху із львівської школи №42 неабияк потішили 
глядачів своїм дотепним виступом.
А на завершення свята усіх, хто завітав на «Майданчик безпеки», очікував ще один сюрприз. Хлопчикам та дівчаткам запропонували посидіти за кермом патрульного мотоцикла ДАІ, а також сучасних міліцейських автомобілів, аби спробувати себе у ролі справжнього правоохоронця.