Головна Культура Напередодні Нового Року троє жінок з Буського району отримали посвідчення та нагрудні...

Напередодні Нового Року троє жінок з Буського району отримали посвідчення та нагрудні знаки «Мати-героїня»

Сьогодні, 31 грудня, напередодні Нового року, голова райдержадміністрації Петро Мороз в урочистій обстановці від імені Президента України, за дорученням голови Львівської облдержадміністрації урочисто вручив високі державні відзнаки «Мати-героїня» та посвідчення до них, квіти та солодощі трьом матерям Буського району, які народили та виховали більше п’яти дітей.

Зокрема, в Указі Президента України Петра Олексійовича Порошенка йдеться: «За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку постановляю присвоїти почесне звання «Мати-героїня»:
1.    Вітко Олені Василівні – матері 5 дітей з м.Буськ;
2.Потопник Любові Іванівні – матері 5 дітей з с.Гутисько-Тур’янське;
3.    Татті Ларисі Михайлівні – матері 7 дітей з с.Топорів».
Відома істина стверджує, що недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, дати їй належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті. А щасливі діти ростуть лише в дружній родині й під опікою щасливих батьків».
На завершення керівник побажав матерям міцного здоров’я, миру, довгих літ життя і Божого благословення, гарного проведення новорічних і різдвяних свят в колі рідних та близьких людей.