Головна Культура На Бущині в школах відбулися заходи присвячені 75-річчю УПА та Дню Захисника...

На Бущині в школах відбулися заходи присвячені 75-річчю УПА та Дню Захисника України

11-13 жовтня в Балучинській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся ряд заходів присвячених 75-річчю УПА та Дню Захисника України. Інформаційна лінійка «УПА – тепер нічого не забуто,УПА – це віра в отчий край розкутий», де учні пригадали історію виникнення та значення діяльності УПА для нашої країни. 

Учні 2 та 4 класів під керівництвом Майби О.М. провели свято «З днем Захисника України», де виконували вірші та пісні, переглядали відео кліпи та брали участь в різноманітних конкурсах на військову тематику, таких як «Снайпери», «Медсестра». Дітям дуже сподобалось і вони, перейнявшись атмосферою свята, ще довго ділилися враженнями. Учні 8 класу разом з класним керівником Кирич О.М. виготовили вітальні листівки та вручили їх учасникам АТО: Головатому Ярославу, Кузьмі Богдану та Устяку Віктору.

Також, звичайно, свято не обійшлось без вітань майбутнім захисникам України і дівчата вручили хлопцям солодкі дарунки. Долучилася до відзначення свята й шкільна бібліотека, де за участі завідувача народного дому біла проведена виховна година «Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра».