Головна Культура Подаруймо дітям радість: діти з порушеннями функції слуху переглянули театралізоване дійство

Подаруймо дітям радість: діти з порушеннями функції слуху переглянули театралізоване дійство

В рамках акції до свята Миколая «Подаруймо дітям радість», 17 грудня управління соціального захисту, спільно з дирекцією Львівського академічного духовного театру «Воскресіння», організувало безкоштовний перегляд вистави «В пошуках Святого Миколая» для дітей з порушеннями функції слуху Львівської територіальної організації УТОГ, а також дітей, батьки яких постраждали в зоні АТО.

Святковий настрій і море нових позитивних емоцій дітям подарували актори Львівського академічного духовного театру «Воскресіння», зігравши виставу «У пошуках Святого Миколая». Відвідувачі мали можливість проявити свої таланти: розказати віршики, поспівати пісень і просто в колі друзів яскраво провести час розповів заступник начальника відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Олексій Неділя.

Традиційно склалось, що цикл новорічних та різдвяних свят розпочинається Днем святого Миколая. Найбільш очікуваним це свято є для дітей, адже вони вірять у чудотворну силу Святого Миколая і чекають від нього подарунків, здійснення своїх мрій. Щорічно у Львові відбуваються різноманітні заходи для дітей та молоді, благодійні акції та концерти зазначив в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин