Головна Культура У Буську відзначили Міжнародний день захисту дітей

У Буську відзначили Міжнародний день захисту дітей

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та одвічної надії. Саме з цієї нагоди, на стадіоні Буської дитячо-юнацької спортивної школи районний відділ культури та туризму, за сприянням представників місцевої влади влаштували справжнє свято для малечі.

   Свято розпочалось з конкурсу малюнків, у якому взяли участь діти сироти і діти позбавлених батьківського піклування. Діти різними фарбами малювали патріотичні малюнки. Професійне журі оцінювали роботи.
 Присутніх радували своїми численними хореографічними та вокальними номерами вихованці місцевих творчих колективів: учасники колективу «Енерджі» Красненського НД (керівник Ірина Сторонянська), колективу «Арніка» (керівник Андрій Діяк) та колектив «Нові зірки» (керівник Мар’яна Зеленська). Запальні пісні лунали у виконанні дівочих сестричок Козловських і сестричок Дрозд. Декламували вірші вихованці дитячих будинків сімейного типу сім’ї Севруків і сім’ї Горошків.
    Привітати з цим чудовим святом діточок та батьків прийшли голова Буської РДА Петро Мороз та голова Буської райради Богдан Глова, які побажали присутнім гарно повеселитися, а також усіх гараздів та мирного неба.
   Загалом у творчому конкурсі взяли участь 6 команд – усі вони продемонстрували свій талант та творчі ідеї. Відтак, за сприяння Буської РДА та Буської райради очільники цих відомств вручили учасникам подяки та подарунки. 
  Ведучою свята стала Любов Огороднік. Концертну програму зібрали у єдине ціле працівники відділу культури і туризму РДА.
/Буський медіа портал/