Головна Культура У Буську віншувальники защедрували керівництву району

У Буську віншувальники защедрували керівництву району

На Свято Водохреща, вихованці дитячого будинку «Добре серце» разом з своїми наставниками привітали колективи працівників райдержадміністрації та райради колядками та новорічними віншуваннями.

    Талановита дітвора засіяла присутніх зерном на щастя, здоров'я, добро і достаток також побажала миру і злагоди, щастя, радості, усяких гараздів керівництву району та усім працівникам державної установи.

   Голова Буської районної ради Богдан Глова подякував гостям за чудові щедрівки та щирі побажання, зазначивши, що у народі кажуть, що побажання колядників та щедрувальників обов’язково мають здійснитися у Новому році. Також побажав добра, щастя, подальших творчих успіхів в Новому році та, як годиться, дав посівальникам коляду.

   Подякував колядникам за чудовий виступ і голова райдержадміністрації Петро Мороз, а новопризначеному керівнику закладу Володимиру Пристачу побажав продуктивної праці на відповідальній посаді, повсякчас опікуватися дітьми, яким бракує батьківського піклування. Від керівництва РДА за хорошу коляду діти з «Доброго серця» отримали гроші та трилітрову банку запашного меду.

    Пісенні і віршовані дарунки розчулили дорослих і нагадали їм про те, що необхідно дарувати людям радість. Особливо у час новорічний коли добро вертається сторицею.