Головна Культура У Львівського театру ляльок – оновлений логотип

У Львівського театру ляльок – оновлений логотип

Львівський обласний академічний театр ляльок оновлює свій стиль. Новий логотип та концепцію візуальної стилістики розробила дизайн-студія Pixetic.

Понад 2 місяці дизайнери спільно з керівництвом та творчим колективом театру працювали над новим та більш сучасним баченням фірмового символу театру ляльок. У процесі роботи намагалися витримати баланс між цільовими аудиторіями театру, адже у репертуарі театру зараз є чимало вистав не лише для дітей, а й дорослих.

Із попереднього візуального стилю до нового перейшло лише зображення ляльки. Щоправда, у новому варіанті вона в руках актора та виглядає більш символічно.

«Крокуючий пілігрим із ляльковим світом у руках» – так лого Львівського академічного обласного театру ляльок описує директор та художній керівник театру Уляна Мороз. За її словами, у пошуках сенсів для нового лого команда вирішила зупинитися на образі «театр в театрі», на який наштовхнув відомий український сценограф Данило Лідер зі своїм славнозвісним ескізом до вистави «Король Лір». Саме ця загадка різномасштабного світу і лягла в основу крокуючого динамічного актора, що тримає маленький світ чи то велику маску.