Головна Спорт Привезли аж 31 нагороду

Привезли аж 31 нагороду

 Фінальні змагання ювілейної ХХV спартакіади інвалідів Львівщини, які нещодавно проходили на  базі оздоровчого комплексу "Ровесник" на Сколівщині, поповнили спортивну скарбничку Буської районної Асоціації інвалідів золотом, сріблом і бронзою. Усього надбужанські неповносправні вибороли 31 призове місце (І м – 18, ІІ м – 7, ІІІ м – 6), відтак привезли додому більше трьох десятків нагород. Для порівняння у 2011 році ця цифра становила 17.

 
Цьогоріч команду Буської РАІ представляли 12 інваспортовців. Це Василь Фабіянський, Катерина Падковська, Ольга Кулай, Антон Дацко, Валерій Галій, Андрій Хвостяк, Володя Гладик, Галина Котик, Юрій Кулай, Любомир Нос і Дмитро Патупін під керівництвом голови Асоціації Софії Климус та депутата райради і викладача фізкультури Сергія Бондаренка. Надбужанці виступили і вибороли призові місця у більярді, армреслінгу, настільному тенісі, футболі і легкій атлетиці (біг на 60 м, 300 м, стрибки у довжину з місця і  метання м’яча).
 
Насамкінець варто зауважити, що Буська районна Асоціація гідно себе показала не лише на спартакіаді Львівщини. Вона увійшла у шестірку кращих організацій інвалідів області, що також є вагомим досягненням РАІ і показником роботи Асоціації та її керівництва.
 
Ірина  ГАЄВСЬКА