Головна Спорт В Буську відбулися змагання з футзалу на Кубок міста

В Буську відбулися змагання з футзалу на Кубок міста

Впродовж останніх років вже  традиційним стало  проведення змагань з футзалу на Кубок міста Буська серед вулиць. Цьогоріч 2 березня участь взяли шість команд – Польна, Центр, Галич, Львівська, Папірня і Технічна.

Згідно жереба команди поділили на дві групи "А" (Технічна, Центр і Галицька) та "Б" (Папірня, Львівська, Польна). Зігравши зустрічі  по круговій системі між собою, визначилися півфіналісти. У першому півфіналі зустрілися Центр-Польна, відтак перемогу отримали гравці з центральних вулиць міста. В другому півфіналі зійшлися Папірня –  Технічна. Основний час ре­зуль­тату не дав, у серіях пенальті перемогу здо­були спортовці Технічної. Отож за третє місце боролись Польна – Папірня. Тут перемогу свят­кували з рахунком 2: 1 представники  Папірні.

Фінал між командами Центру і Технічної проходив у напруженій спортивній боротьбі. Знову ж основний час переможців не визначив, а фортуна у серіях пенальті посміхнулась Центру.

Загалом усі переможці, призери та учасники  турніру були нагороджені кубками і медалями від Буської міської ради. У відповідь ор­га­нізатори турніру нагородили Ростислава Сліпця і керівника відділу освіти, молоді та спорту Богдана Глуховецького пам'ятними  спортив­ними медалями – за підтримку і розвиток футболу в нашому місті. Окрему подяку висловлюють ініціаторам та наставникам команд – Володимиру Гороху, Олегу Дячку, Віталію Окопському, Ярославу Ясінському, Леоніду Кошелю і Василю Кондієвському. У свою чергу міський голова Ростислав Сліпець подякував учасникам змагів, запевнив, що і надалі підтримуватиме футбол у Буську та проводитиме різноманітні спортивні заходи.

Ірина  ГАЄВСЬКА