Головна Спорт У Червонограді відкрили універсальний спортивний майданчик

У Червонограді відкрили універсальний спортивний майданчик

У неділю,1 липня, неподалік Червоноградського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа I-II ст. – колегiум» № 3 за участі голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина відбулося урочисте відкриття універсального спортивного майданчика.

Як повідомив Олександр Ганущин, таких майданчиків як у Червонограді всього в області – дев’ять. «Обласна рада за нинішню свою каденцію в межах програми «Спортивний майданчик» планувала відкрити 100 майданчиків. Але ми збудуємо більше! Від нас вже частково перейняла цю функцію і держава. До речі, один з майданчиків у Червонограді збудований у тому числі й за державні кошти», – підкреслив голова облради.

Варто зауважити, що відкритий універсальний спортивний майданчик має футбольне поле зі штучним покриттям 42×22, ігрове поле зі штучним покриттям для баскетболу та бігові доріжки. Фінансування здійснювалося в рамках ДФРР і за кошти міського та обласного бюджетів.

Церемонія відкриття спортивного майданчика завершилася дитячо-юнацьким футбольним турніром, а також баскетбольними змаганнями серед дорослих.

«Тішуся за дітей, тішуся за Червоноград. Це не останній майданчик в цьому місті. Ми обов’язково зробимо більше!», – наголосив Олександр Ганущин.