Головна Свято До Олеського хоспісу завітали з різдвяною колядою

До Олеського хоспісу завітали з різдвяною колядою

25 грудня, у день  Різдва (за Григоріанським календарем),  учасники церковного хору (Храму Святого Володимира) та учасники художньої самодіяльності НД с. Вербляни (директор НД Кушинська О.В.) підготували Різдвяні колядки, привітання і побажання та завітали з Різдвяною програмою в хоспіс смт. Олесько до літніх людей, щоб створити свято для цих людей, які дуже люблять співати, колядувати та просто порозмовляти. 

Гості створили атмосферу Різдва, за яку старенькі  дякували крізь сльози , дякували, що про них не забувають. Також для них були приготовлені солодкі смаколики та подарунки від небайдужих людей м. Буська та с. Вербляни.

Божі угодники щодо милостині кажуть наступне. Так Іоан Златоуст каже: «Велика є річ людина і дорогоцінна – чоловік милосердний. Це значить, що  подавати милостиню це є більша благодать, ніж мертвих воскрешати; бо тут ти як благодійник Христу, а там Він тобі». На цю тему є повчання від Василія Великиго, який казав: «Велике діло є милосердя: бо сприймає Сам Христос, який на небі сидить, що отримує від рук твоїх бідний, який на землі лежить».

ДО ОЛЕСЬКОГО ХОСПІСУ ЗАВІТАЛИ ІЗ РІЗДВЯНОЮ КОЛЯДОЮ

А це дійсно так, чи ні? Чи відповідає це дійсності, що даючи милість ми благодіємо Христу?Та чи відповідає дійсності, що сам Бог, який на небесах, отримує те, що ми даємо бідному, що на землі лежить.Так ось знайте, що це дійсно істина, бо за правдивість слів святих отців говорять справи.

Фінансові питання були, є і будуть актуальними для нас, однак арифметика Божа значно досконаліша за людську. Коли ми ділимося своїми благами то насправді вам додаються і примножуються нам. Це можна зрозуміти, уважніше прислухавшись до священного писання та творів святих отців.

Тому бажаємо всім:

Хай Бог благословляє Вас своєю рукою,

Дай Вам Боже проживати у добрі й спокою,

Хай Пречиста Діва своїм Омофором,

Покриває Вас від злого усім вашим двором,

Хай Ваша родина в мирі проживає,

Колядуйте, веселіться

Христос ся рождає.

 

Веселих Вам свят!!!