Головна Цікаво На що звертати увагу при розмитненні імпортних товарів

На що звертати увагу при розмитненні імпортних товарів

Розмитнення імпортних товарів – процес трудомісткий. Якщо ви займаєтеся зовнішньоекономічною діяльністю, міжнародними перевезеннями, то напевно не з чуток знаєте, що для оформлення товарів, що ввозяться потрібні глибокі знання митного і міжнародного законодавства. Також для деяких вантажів знадобиться супровідна документація.

Якщо звернутися в компанію, яка надає допомогу в розмитненні, то процес пройде гладко і безболісно. За новим законодавством митно-брокерські компанії мають пільги умови для проходження митниці, що дозволяє справлятися з процедурою в десятки разів швидше. Фахівці УкрВіпСервіс https://www.uvs.in.ua/ надають послуги з оформлення товару на найвищому рівні. І мова не тільки про розмитнення.

Послуги доставки і розмитнення від УкрВіпСервіс

Організація транспортування включає в себе ще оформлення, складання маршруту, експедирування вантажу, підбір транспорту і інші моменти. Звернувшись в нашу компанію, ви можете розраховувати на повний комплекс послуг і відповідний транспорт.

Морське перевезення – дозволяє отримувати товари з найдальших куточків світу за доступною ціною за транспортування. Це не найшвидший спосіб доставки, але морем ви можете перевезти великоваговий, негабаритний, насипний і навіть небезпечний вантаж.

Авіа доставка – оперативний спосіб транспортування товару на будь-які відстані. Авіа транспорт – користується попитом, коли потрібно перевезти швидкопсувні, термінові вантажі. Це можуть бути продукти харчування, напої, фармакологічні препарати, медичної обладнання.

Ж / д і авто – зручний спосіб доставки по материку. Також цей транспорт використовується в якості допоміжного в змішаних перевезеннях.

Процес доставки товару з УкрВіпСервіс

Професіонали завжди підтверджують свій рівень ліцензіями, підходом до роботи і результатом. У нашій компанії процес будується за наступним принципом:

  • фахівці консультують і надають допомогу в оформленні документів;
  • складають грамотний логістичний маршрут;
  • підбирають транспорт;
  • експедитуються вантаж і доставляють до місця призначення;
  • всю розмитнення беруть на себе.

Які документи потрібні для оформлення вантажів

Що стосується підготовки до оформлення імпорту, то вам знадобляться наступні документи:

  • митна декларація;
  • зовнішньоекономічний договір;
  • товарно-транспортна документація, накладні, інвойс;
  • для деяких груп товарів знадобляться сертифікати, а також укладення СЕС.

При укладанні договору з митним-брокером, ви отримаєте повну інформацію про необхідні документи.