Головна Культура Буська районна бібліотека отримала пожертву від компанії Майкрософт на суму 6,678 доларів...

Буська районна бібліотека отримала пожертву від компанії Майкрософт на суму 6,678 доларів США

Компанія «Майкрософт» у рамках всесвітньої акції дарування програмного забезпечення, здійснюваної в Україні через програму «Бібліоміст», подарувала Буській центральній районній бібліотеці імені І.Котляревського ліцензійні програмні продукти на суму 6,678.00 доларів США. Про це Буському порталу повідомив керівник Інтернет-центру Буської районної бібліотеки Богдан Литвин.

     У листі, який надійшов на електронну скриньку районної бібліотеки йдеться: «Ми, представники компанії Microsoft, вважаємо, що технології здатні робити дивовижні речі. Ось чому ми співпрацюємо з тисячами таких організацій, як ваша, в усьому світі, щоб допомогти кожній з них виконати свою місію. Завдяки нашим зусиллям в рамках програми «Корпоративного громадянства», ми надаємо технологічні інструменти, навчання і ресурси, які можуть допомогти створити нові можливості і якісно перетворити суспільство. Вітаємо вас з тим, що відтепер ви є частиною нашого глобального співтовариства!».        

  Зазначимо, що допомогла отримати Буській бібліотеці ліцензійні копії WINDOWS та OFFICE, програма «Бібліоміст», біля витоків якої Буська бібліотека стояла ще у 2004 році. Адже тоді була подана перша заявка від українських бібліотек у Фонд Білла та Мелінди Гейтс за програмою CLIR.