Головна Культура Буський гурт «Куди йдеш?» присвятив годину духовності для бущан

Буський гурт «Куди йдеш?» присвятив годину духовності для бущан

Напередодні Різдва Христового Народний вокальний гурт «Куди йдеш?» зібрався в приміщенні Буського районного народного дому на  годину духовності «З мудрицями разом», щоб віддати шану Господу Богу, порозмірковувати, чи виконуємо ми Заповіді Божі, чи дотримуємось їх постійно у повсякденному житті?

Учасники заходу – представники районної влади, бібліотекарі, працівники відділу культури та ЗМІ під час години духовності мали змогу послухати пісні гурту «Куди йдеш»
(керівник о.Ярослав Лозовий) та порозмірковувати про життєву інструкцію від Бога – заповіді, щоб ми були щасливими на своїй землі, у своїх родинах і в роботі.

«Бог чує усі наші молитви. Він прагне, щоб ми перемінили своє життя, щоб через працю над собою, через терпеливість, повагу і любов один до одного, зберегли вірність Господу Богу. Адже ми тоді сильні, коли силу нам посилає Всевишній, тоді все можемо, як він нам допомагає, тоді мудрі, як нас Господь благословить», – відзначив отець Ярослав Лозовий.

На завершення заходу присутній голова Буської районної ради Богдан Глова подякував колективу за проведення години духовності, яка дала можливість розвивати прагнення душевної досконалості, почути чудовий християнський спів та нагадати для усіх присутніх, що потрібно жити з Богом у серці.