Головна Культура До 20 грудня триває прийом робіт від медійників на здобуття Національної премії...

До 20 грудня триває прийом робіт від медійників на здобуття Національної премії «MEDIA etc. 2.0»

21 листопада стартувала Національна премія «MEDIA etc. 2.0» для фахових медійників. Дебютувавши минулого року, премія стала найбільш помітною подією для журналістів економічного спрямування України.

До участі у конкурсі запрошують журналістів, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та інтернет-видань, а також незалежних журналістів, фрілансерів, що сплачують податки в Україні.

Конкурсом передбачені окремі відзнаки для найкращих студентських робіт. За результатами конкурсу лауреатів та номінантів нагородять дипломами, а за найкращі роботи – присудять премії у розмірі 5 тисяч гривень.

Для участі у конкурсі слід надіслати електронний лист-заявку на e-mail: konkurs@mediaetc.org. Детальніша інформація про Премію та умови подачі робіт на конкурс за посиланням: http://mediaetc.org/ або за телефоном 063 456 80 90. Останній день подачі конкурсних заявок – 20 грудня 2017 року.

Варто зауважити, що «Media etc. 2.0» — це Національна премія для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва.