Головна Культура На Львівщині стартувала ювелірна виставка-ярмарок

На Львівщині стартувала ювелірна виставка-ярмарок

Сьогодні, у Львівському Палаці мистецтв, стартувала 25-та спеціалізована виставка-продаж «ЕлітЕКСПО-2020». Захід об’єднав кращих представників ювелірної галузі з усіх регіонів України та закордону.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Мета виставки – презентувати на теренах Західної України нові колекції, розробки та технології, що з`явилися на ювелірному ринку. Окрім цього, виставка – це унікальна можливість обмінятися передовим досвідом та ідеями, розширити ринки збуту, сприяти насиченню ринку заходу України якісними ювелірними виробами.

Участь у відкритті заходу взяв заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

«Львівщина окрім того, що є столицею освіти та культури, ще й працює над тим, щоб тут плекалась краса. Ми раді вітати у нашому місті виставку, на якій представлені десятки виробників. Вироби, які сьогодні презентуються, – це насамперед праця людей, які творять мистецтво. Ювелірні прикраси – не лише предмет бізнесу, це витвори мистецтва, в якому видно знання, вміння та душу майстра», – наголосив під час відкриття виставки Іван Собко.

У виставці братимуть участь понад 100 виробників ювелірних виробів, а також виробничі та торгівельні компанії з України та Грузії. В експозиції виставки представлятимуться кращі вироби українських ювелірів, коштовне та напівкоштовне каміння, вставки, срібні ікони, прикраси з  бурштином та емаллю, мистецькі авторські роботи, банківські метали, годинники, вишукана біжутерія, елітні сувеніри та подарунки, упаковка та обладнання для ювелірного виробництва.

У рамках виставки відбудеться ряд заходів: виставка авторських прикрас Костянтина Кравчука, Манолія Руснака, Штефана Пержана «Ювелірна нота Буковини»; майстер-клас «Сучасний ювелірний дизайн: між технологіями та естетикою» від Тетяни Калюжної; виставка робіт художниці Альони Райди «Магія каменів».

Гості та відвідувачі виставки матимуть змогу придбати ювелірні прикраси за цінами виробника. Придбавши ювелірні вироби, можна виграти ювелірні  подарунки, розіграш яких відбуватиметься кожні 3 години. Окрім цього, на виставці-продажі «ЕлітЕКСПО-2020» діятиме Салон hand made прикрас, аксесуарів, біжутерії та виробів з каміння. Додатковими послугами для відвідувачів виставки буде ремонт прикрас та обмін золота і срібла.

Організатори виставки: ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Міністерства Фінансів України, Асоціації ювелірів України, Державного гемологічного центру України, Західного казенного підприємства пробірного контролю.

На Львівщині стартувала ювелірна виставка-ярмарок

На Львівщині стартувала ювелірна виставка-ярмарок

На Львівщині стартувала ювелірна виставка-ярмарок

На Львівщині стартувала ювелірна виставка-ярмарок

На Львівщині стартувала ювелірна виставка-ярмарок