Головна Листи Благодійники з Іспанії привезли на Львівщину 23 автомобілі, оргтехніку, засоби зв’язку та...

Благодійники з Іспанії привезли на Львівщину 23 автомобілі, оргтехніку, засоби зв’язку та медикаменти

Чергову партію автомобілів медичного призначення від благодійників із Королівства Іспанії у понеділок, 11 липня, привезли на Львівщину. Завдяки активній співпраці Військово-медичного клінічного центру Державної прикордонної служби України з медичними закладами Королівства Іспанії вдалося доставити четверту партію гуманітарної допомоги. 19 «швидких», обладнаних технікою та засобами зв’язку, а також завантажених лікарськими засобами та ще 4 пікапи розподілили між кількома силовими структурами.

Зокрема, 21 транспортний засіб передали українським прикордонникам для перевезення поранених та хворих осіб. Керівник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Віктор Бабюк подякував іспанському народові за допомогу та зазначив, що автомобілі допоможуть врятувати чимало життів.

«Після нападу росії на Україну проти країни-агресора піднявся увесь цивілізований світ. Через пункти пропуску на західному кордоні з усіх куточків Європи та світу до України доставляється гуманітарна допомога. Ми щиро вдячні за це нашим друзям та партнерам», – зазначив Віктор Бабюк.

До реалізації масштабного благодійного проєкту залучені «Асоціація волонтерів CaixaBank», «Асоціація «Посланці миру», Фонд монастиря Санта-Клара за безпосередньої участі керівниці цієї благодійної установи сестри Лусії.

На знак подяки та за значний внесок у наближення перемоги партнерам з Іспанії вручили відзнаки від Львівської обласної військової адміністрації та Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України