Головна Право На Львівщині судитимуть зловмисника, який кинув гранату на подвір’я домогосподарства

На Львівщині судитимуть зловмисника, який кинув гранату на подвір’я домогосподарства

Нащастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав. За скоєне обвинуваченому, який діяв з хуліганських мотивів, загрожує покарання – позбавлення волі на строк до семи років.

Як встановили співробітники відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції, 16 липня близько 13.15 на території домогосподарства в одному з сіл Червоноградського району стався вибух, внаслідок якого була пошкоджена огорожа. За словами власника маєтку, кинувши гранату, зловмисник поїхав з місця події автомобілем.

Провеленими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника, 50-річного жителя Львова, виявили його місце перебування та затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Також було встановлено, що вибухнула граната «Ф-1», яку затриманий кинув на подвір’я з хуліганських мотивів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури, за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Львівської області