Головна Цікаво Чоловіча сорочка: актуальні варіанти літа 2021

Чоловіча сорочка: актуальні варіанти літа 2021

Впевнені, що кожен чоловік має у своєму гардеробі бодай кілька таких варіантів. Проте, чому саме сорочки вважаються доволі незручними і влітку їх одягають тільки на визначні події. Тут ми хочемо розвіяти міфи стосовно комфорту та розповісти про трендові моделі, котрі варто придбати у цьому сезоні.

Для початку про фасон. Якщо вас цікавить чоловіча сорочка для повсякденного використання, не розглядайте приталені силуети. Вони будуть сковувати рухи та не дозволятимуть тілу дихати. Варто придивитися до прямих або ж оверсайз фасонів. Їх не обов’язково заправляти у штани чи шорти. Вони — повна протилежність приталених, а значить перейматися про мобільність та активну жестикуляцію під час розмови не доведеться. Такі сорочки добре дихають за рахунок просторності, бо можуть створювати повітряні пазухи всередині під час руху, і добре розвіватися на вітрі. Враховуючи, що вони зазвичай виготовляються з бавовни або ж льону, то ця категорія одягу завжди приємна до тіла і нічим не поступається звичним футболкам.

Стосовно моди. Цей сезон відзначився не тільки яскравими пропозиціями від брендів, але й повернув на пік актуальності призабуті деталі минулого. Яскравим прикладом цьому стане карибський комірець, який і виглядає стильно і не тиснутиме власника в області горла, що в спекотну погоду надважливо. Знову з нами накладні кишені на грудях, правда розміри їх тепер значно більші, а розташування неформальне — нахилені, на різному рівні, тощо. Також їх почали оснащувати різноманітними застібками-блискавками, що не тільки виглядає привабливо, але й додає функціональності та практичності виробу.

Оформлення. Цього літа краще віддати перевагу принтам і чим яскравіше, тим краще. Зверніть увагу на індійський візерунок пейслі, так звані “огірки”, не проходьте повз квіткових, масивних або ж дуже дрібних. Якщо ви не любите привертати до себе увагу, то і тут є вихід — однотонні в пастельних тонах: блакитні, фісташкові, світло-жовті або ж традиційні білі відтінки стануть вам у пригоді.

А де ж обрати? Ми радимо зазирнути в онлайн-магазин MD Fashion. На його віртуальних вітринах представлено більше ста популярних світових брендів, які відрізняються стильовими спрямуваннями, а значить кожен чоловік може знайти для себе модель у відповідності зі своїми вподобаннями та приводами. Вся продукція оригінальна та з гарантією якості від виробників. Доставка здійснюється за лічені дні, а розрахонок можливий як за допомогою картки на сайті, так і при отриманні у зручному для вас поштовому відділенні.