Головна Цікаво Максі VS міні: актуальна довжина суконь і спідниць в 2020

Максі VS міні: актуальна довжина суконь і спідниць в 2020

Сукні та спідниці – це основні предмети жіночого гардеробу, і як вони були актуальні багато століть назад, так само залишаються популярними і в 2020 році. Змінюються тільки фасони і мода на довжину. У поточному році тренди в фасонах – це грація і жіночність. У актуальною довжині спостерігаються крайнощі – екстремальне міні та довжина в підлогу. Однак це зовсім не означає, що потрібно відмовитися від нарядів максі – без них не обійтися в офісному дрес-коді, а ось для вечірніх і повсякденних образів можна сміливо вибирати сукні та спідниці максі або міні.

Сучасні тренди суконь і спідниць

Фешн-індустрія пропонує безліч моделей цих предметів гардероба модною довжини на будь-який смак і фігуру, тому з вибором проблем не виникне. Безпрограшні варіанти 2020 року – це плаття-гольф, короткі облягаючі моделі, шкіряні міні спідниці. Варіацій дизайну, фасонів і стилю – безкрає море. Чи не втрачають своєї популярності і спідниці з деніму будь-якої довжини, а на піку популярності – спідниці вільного крою в підлогу з легких строкатих тканин.

Міді та максі: варіації довжини в модних моделях

На останніх модних показах дизайнери чітко дали зрозуміти, що саме спідниці, сукні довжини максі і міді сьогодні в тренді. Але в колекціях не простежується виразної тенденції «модно-немодно»: багато моделей виконані в різних стилях.

Але що дійсно важливо – так це унікальність образу. Одягнувши фабричне сукню чи спідницю від виробників масспошіва, ви навряд чи створите цікавий цибуля. Безумовно, такий одяг теж повинна бути в гардеробі сучасної жінки, але якщо ви дійсно хочете виглядати неповторно – віддайте перевагу дизайнерському одязі.

Довжина міні підкреслить жіночу сексуальність, красиві обриси фігури, а довжина максі – хороший смак, жіночність, витонченою талію, приховає можливі недоліки фігури. І якщо у вас виникла дилема, на якій довжині зупинити свій вибір – придбайте дві речі обох варіантів довжини.

Дизайнерські спідниці – це прекрасна можливість зробити акцент на індивідуальності стилю, граціозності та жіночності фігури. Експериментуйте з оригінальним одягом, і ви будете виглядати неперевершено!

Асортимент суконь і спідниць ТМ Олена Покаліцина

У магазині Dress Code можна купити оригінальні дизайнерські спідниці і сукні актуальною довжини. Вони належать «голці» креативного українського дизайнера Олени Покаліциной, відрізняються унікальним кроєм і дивним дизайном. Це і робить одяг її виробництва настільки популярною серед сучасної аудиторії. Важливо відзначити, що одяг в магазині Dress Code доступна за ціною, що дозволяє кожній жінці виглядати стильно. Варто зробити акцент на тому, що тут також можна придбати спідниці екошкіра оптом по неймовірно вигідними цінами. А також моделі з інших трендових матеріалів.

Замовте стильні сукні або спідниці в інтернет магазині Dress Code – ваші неповторні образу будуть невпинно підкорювати увагу оточуючих в будь-якій життєвій ситуації.