Головна Культура Для школярів вхід на 25-й Book Forum безкоштовний

Для школярів вхід на 25-й Book Forum безкоштовний

Упродовж 19-23 вересня у Львові відбудеться ювілейний 25-й Book Forum – найбільший літературний, культурний захід України і Центрально-Східної Європи. Для дітей віком до 16 років вхід на форум – безкоштовний.

Про це повідомила сьогодні, 13 вересня, під час організаційної наради президент Book Forum Олександра Коваль.

“Для дітей дошкільного віку та школярів до 16 років вхід на 25–й Book Forum буде безкоштовним. Також безкоштовний квиток отримають працівники освіти та культури, які попередньо зареєструвались. При собі необхідно мати посвідчення особи”, – зазначила Олександра Коваль.

Зокрема, безкоштовно відвідати книжкову подію зможуть пенсіонери, особи з інвалідністю I-II груп, військовослужбовці строкової служби, учасники ООС. Згадані категорії осіб повинні мати спеціальне посвідчення.

Також у межах організаційної наради порушили питання заходів безпеки під час 25-го Book Forum.

“Ми маємо масштабну подію, усі служби повинні максимально спрацювати у місцях скупчення людей, щоб уникнути різноманітних провокацій”, – наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Зазначимо, події 25–го Book Forum відбуватимуться не лише у Палаці Мистецтв, а й у 50-ти локаціях міста.

Загалом, упродовж 5-ти днів гості форуму зможуть відвідати 1000 культурних та освітніх заходів, поспілкуватися з авторами та придбати книги.

Фокусною темою цьогорічного Book Forum стане «Ринок свободи».

Також у програмі Форуму – Міжнародний літературний фестиваль, який відвідають автори з 25 країн, Міжнародний бібліофорум, благодійна акція для людей похилого віку «Третій вік: задоволення від читання» та книжковий ярмарок, церемонія нагородження видавців найкращих книжок «BookForum Best Award».

Із повною програмою можна ознайомитись за посиланням. Усі охочі відвідати 25-й Book Forum можуть придбати квитки тут