Головна Культура Красненський народний дім залишився без директора

Красненський народний дім залишився без директора

Директор Народного дому смт.Красне Ярослав Глова та художній керівник НД Глова Марія звільнились із займаних посад. Відділ культури та туризму Буської РДА вже оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора НД смт.Красне.

Нагадаємо, народний дім селища Красне був відкритий 1 квітня 2008 року, після проведення капітального ремонту. До набуття пристойного вигляду тодішнє приміщення виглядало у жалюгідному стані. Дати нове життя Красненському Народного дому вдалося завдяки братам Глових та колишнього обласного депутата Богдана Козака.

Так, протягом 9 років у приміщенні Народного дому смт.Красне відбулись сотні культурно-просвітницьких заходів з національно–патріотичного, естетичного, християнського, правового виховання серед населення. Було створен аматорські колективи з усіх жанрів художньої самодіяльності, популяризуючи українські звичаї та обряди, українські пісні, музику, слова, танці. У творчому доробку вихованців і працівників закладу тисячі нагород, грамот та подяк.

Наразі, оголошено конкурс на заміщення вакансії директора. Хто виявити бажання податись на конкурс, повинен мати вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше 3-ох років, володіти державною мовою та буде здатний/а своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Умови оплати праці – місячна заробітна плата директора ставити 3632,00 грн.

Приміщення складається із чотирьох об’єктів:

кіноконцертного залу, танцювального залу, двох кімнат гурткової роботи.

Кількість місць у глядацькому залі – 150.

Приміщення знаходиться в задовільному технічному стані.

Документи для участі в конкурсі необхідно надіслати на поштову та електронну адресу відділу культури та туризму Буської райдержадміністрації упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення