Головна Культура У Нагуєвичах діти писали різдвяні листівки для українських захисників

У Нагуєвичах діти писали різдвяні листівки для українських захисників

У понеділок, 2 січня, у квест-кімнаті заповідника «Нагуєвичі» відбувся майстер-клас «Різдвяна листівка для воїна».

Дівчатка і хлопчики – учасники майстер-класу – спочатку створили обкладинку листівки, де зобразили ангела, який сповістив про народження маленького Ісусика та різдвяну зірку, що вказала східним мудрецям шлях до нього. Опісля написали лист з побажаннями та намалювали на ньому українську символіку: жовто-синій прапор та тризуб. Серед учасників заходу були і дітки, батьки, яких зараз воюють на фронті.

«Усі, хто готував листівки, від всього серця бажали перемоги усім нашим військовим та повернутися додому живими і здоровими, – розповіла науковий співробітник музею Галина Топільницька. –  Тепер усі ці листівки наші волонтери відправлятимуть на фронт і надіємося, що вони зігріють душу наших військових і вони отримають часточку тепла юних сердець наших дітей.

Звичайно, що мета цього заходу – в першу чергу підняття бойового духу українських військових на передовій у різдвяно-новорічні свята, передати нашим захисникам радісну атмосферу Різдва, щоб вони відчували підтримку своїх земляків, і ми всі разом скоріше дочекалися перемоги».