Головна Культура У Буську працівники водоканалу пошкодили мешканцям будинку огорожу

У Буську працівники водоканалу пошкодили мешканцям будинку огорожу

До редакції Буського порталу звернувся пан Микола, мешканець вулиці Будівельників, що у Буську, який, як всі мешканці обурюється халатному відношенню керівництва та працівників водоканалу у м.Буську. Подаємо текст листа:

  «Сьогодні (25 травня – РЕД.) повернувшись з роботи побачив біля свого будинку №8 по вул. Будівельників понівечену сітку огорожі, куплену за власні кошти мешканців будинку. Розриту величезну яму, яку ніхто не огородив, тим паче не засипав після ремонту труби водопостачання. 
  З слів мешканців о 15:00 працівники водоканалу покинули роботу залишивши все як є. В даному будинку проживає багато сімей з малими дітьми. Огорожу саду, де розміщений дитячий майданчик змонтували своїми руками для безпеки власних дітей», – йдеться у листі.

 Наразі у службі водоканалу не коментують ситуацію. Сподіваємось, керівництво водоконалу вирішить це питання і надалі слідкуватиме за діями своїх підопічних.
  Через кілька годин начальник Буського ПВКГ Володимир Бучко сам зателефонував до редакції та почав скандалити з приводу поширеного матеріалу на блозі нашого сайту. Начальник,  ніж прокоментувати ситуацію і вирішувати проблему людей, почав допитувати журналістів коли і в який час вони розмістили матеріал.