Головна Культура Вчителі християнської етики Бущини побували на прощі у Бориславі

Вчителі християнської етики Бущини побували на прощі у Бориславі

Створено: 22 квітня 2018.

19 квітня відбулася проща вчителів християнської етики ЗНЗ Буського району до храму святої Анни, що в Бориславі, де зберігаються нетлінні останки понад 720 святих. Їх із Ватикану привіз парох Української греко-католицької церкви Святої Анни, доктор богослов’я, отець Роман Василів.

Прочан супроводжував о. Степан Жукровський, настоятель храму святого Іллі смт. Красне, який провадив молитовні намірення учасників прощі і відправив Святу Літургію. Учасники поїздки мали можливість прийняти святі Таїнства Сповіді і Причастя, послухати цікаву розповідь отця Павла про життя святих, відшукати серед нетлінних останків мощі свого небесного покровителя, придбати для зцілення єлей, освячений на мощах святих. Отець Степан приклав до голови кожного вірянина головний мощовик з краплинами фізичної крові Господа.
Участь у прощах, знайомство з храмовою культурою, відвідування святих місць стали доброю традицією для педагогів Бущини, джерелом їхнього духовного збагачення.

                                                                                                              С.Лабінська, методист РІМЦ

Вчителі християнської етики Бущини побували на прощі у БориславіВчителі християнської етики Бущини побували на прощі у Бориславі