Головна Культура Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (14 – 15 жовтня)

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (14 – 15 жовтня)

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

14, 15 жовтня – «Веселі Ангелята». Вистава за однойменною книгою Марічки Крижанівської про Ангеляток, які чекають свого народження у нашому світі та завчасно вивчають буденне життя діток.

Час: 11:00 год.

14 жовтня – «А де ж п’яте?» Історія про чотирьох новонароджених курчаток. Проте має бути й п’яте, котре ніяк не може вилупитися. Вистава про те, як перемагає любов.

Час: 12:00 та 14:00 год.

14 жовтня – «Коло» (прем’єра). Тіньова фольк-містерія, у якій оживають казкові образи традиційного Річного циклу, Великого Кола під звуки обрядових пісень.

Час: 18:00 год.

15 жовтня – «Про Лицаря Прищака та Принцесу Гарнюню». Чародійсько-любовна історія для сімейного перегляду, яка у легкій комедійній манері висвітлює важливі теми: прийняття себе та важливість людських якостей, а не зовнішності.

Час: 12:00 та 14:00 год.

15 жовтня – «Сонячне небо». Вистава-гра, що створює діткам комфортний простір для самовираження, розвитку абстрактного мислення та відпочинку від стресу.

Час: 16:00 год.