Головна Культура Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (29 лютого – 3 березня)

Вистави тижня у Львівському театрі ляльок (29 лютого – 3 березня)

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» цього тижня запрошує гостей на такі вистави:

29 лютого – «Шмата. Одного вечора у бомбосховищі». Комедійна драма з елементами стендапу. Історія про п’ятьох незнайомих людей, які прийшли в бомбосховище пересидіти повітряну тривогу. Усі різні, усі з характером, однак їх об’єднує містична таємниця, яку потрібно розгадати, щоб врятувати себе і світ від чогось недоброго.

Час: 18:00 год.

2 березня – «Два леви». За давніх часів жив і правив по два береги Полтви король Лев, син Данила. А поруч, у лісі, правив ще один Лев – цар звірів. Та темні часи прийшли у мирне царство. До цієї місцини прийшов Чорний король-завойовник. Чи вдасться двом Левам знайти в собі відважність, мужність та сміливість, щоб побороти цю страшну силу?!

Час: 12:00, 14:00 год.

2, 3 березня – «Як нотки пісеньку складали». Історія казкового світу звуків та кольорів, де проживають мама Ключ Соль та її дітки – різнокольорові нотки. Вистава інклюзивного характеру, де інтерактивні розваги поєднуються із навчальними та розвиваючими моментами.

Час: 11:00 год.

3 березня – «А де ж п’яте?». Вистава про чотирьох новонароджених курчаток. Проте має бути й п’яте, котре ніяк не може вилупитися.

Час: 12:00, 14:00 год.

3 березня – «Тарас». Історія маленького хлопчика Тараса та його життєвого шляху, що сповнений як радостей, так і труднощів.