Головна Культура У Львівській обласній раді  стартував конкурс на посаду керівника історико-культурного заповідника «Стільське...

У Львівській обласній раді  стартував конкурс на посаду керівника історико-культурного заповідника «Стільське городище»

На посаду директора комунального закладу Львівської обласної ради «Адміністрація історико-культурного заповідника «Стільське городище» претендує два кандидати.

Відповідний конкурс оголосило управління майном спільної власності обласної ради.

Отож, сьогодні, 26 січня, на першому засіданні конкурсна комісія ознайомилася з пакетом документів претендентів та допустила до участі у конкурсі двох кандидатів: Ірину Іваночко та Руслана Коропецького.

«Допущені до конкурсу кандидати на наступному засіданні, яке відбудеться 28 січня, представлять на розгляд комісії свою візію розвитку підприємства у короткостроковій та довгостроковій перспективі. Після ознайомлення з програмою обох кандидатів члени комісії зможуть обговорити її та обрати переможця конкурсу», – розповів голова комісії Тарас Зозуля.

Довідково:
Ірина Іваночко 
– навчалася у вищому державному музичному інституті ім.. М. Лисенка, ЛРІДУ Національної академії державного управління при Президентові України.
Працювала на різних посадах у Миколаївській районній державній адміністрації, з них 15 років очолювала відділ культури, молоді та спорту. Депутатка Миколаївської міської ради IV-V скликань (голова комісії з питань культури, освіти, молоді та спорту).

Руслан Коропецький – навчався у Львівському національному університеті ім. Івана Франка (історичний факультет), в аспірантурі Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України.   Кандидат історичних наук.
Працює у відділі археології Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України, а також науковим співробітником, завідувачем відділу наукових досліджень, заступником директора КЗ ЛОР «Адміністрація історико-культурного заповідника «Стільське городище».