Головна Культура У Львові відсвяткували День бібліотек

У Львові відсвяткували День бібліотек

Вчора бібліотекарі Бущини побували на обласних заходах у Львові з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, організованим департаментом культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

Частина людей насолоджувалася пісенними перлинами у Львівській обласній філармонії від популярного львівського театру – кабаре «Не журись» на чолі зі співаком і композитором Віктором Морозовим та мистецьким словом поета – пісняра Богдана Стельмаха і письменника Юрія Винничука. Інша частина відвідала кінотеатр «Планета – Кіно», що у ТЦ «Форум – Львів», та переглянула кінострічку режисера Олеся Янчука «Таємний щоденник Симона Петлюри». Зі святом бібліотекарів привітали голова Львівської ОДА Олег Синютка та голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, а ще усім учасникам дійств подарували книги. Найдостойніші представники бібліотечної спільноти Львівщини отримали грамоти, подяки та подарунки від губернатора та голови Львівської облради. Зокрема, Олег Синютка наголосив: «Дякую за те, що ви є, за вашу роботу. Від вас сьогодні багато залежить. Важливо, щоб ми разом йшли вперед і наближали нашу перемогу на усіх фронтах».
Серед кращих в області – і наша колега, бібліотекар Буської районної бібліотеки для дітей Надія Островська. Вона отримала подяку за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи та високий професіоналізм.
Щиро дякуємо усім, хто долучився до проведення святкових дійств для наших бібліотекарів!

Л.Вовк, зав. методичного відділу Буської ЦРБ

У Львові відсвяткували День бібліотек