Головна Культура У Львові впродовж трьох днів відбуватиметься Всеукраїнський форум військових письменників

У Львові впродовж трьох днів відбуватиметься Всеукраїнський форум військових письменників

З 14 до 16 березня відбуватиметься ІІІ Всеукраїнський форум військових письменників у Львові

Форум стане першою літературною подією не лише Львова, а й країни, розпочавши фестивальний марафон. Учасники форуму вже традиційно зустрінуться з читачами не лише у Львові але і в районних містах.

Форум є першим фестивалем, що об’єднав авторів – діючих військовослужбовців, журналістів, а також тих, хто на початку протистояння на Сході України були призвані до лав силових структур України по мобілізації, або пішли воювати добровольцями.

У програмі – презентації книг, неформальне спілкування, благодійні акції та ярмарок.

Локаціями стануть: Будинок офіцерів, Львівська обласна бібліотека для юнацтва імені Романа Іваничука, Будинок Воїна, публічні бібліотеки та культурні центри області (Миколаїв, Червоногад, Кам’янка-Бузька, Борислав, Сокаль, а також Солонка).

Зокрема, у Будинку воїна завтра, 16 березня, будуть представлені твори таких письменників: Андрія Кириченка, автора поетичних збірок “Це наша правда!”, “От така війна…”, “Гільзи в кишені”, Володимира Тимчука (збірки «Вогнити! Вижити! Перемогти!», «Весняні коловороти», «Донецький аеропорт», «Гуцульське повстаннє», «Зі сходом сонця», «Азовом… Зіскрижалені»), Максима Бутка, автора книги Записки війни.

Початок – 11.00

Учасники форуму тут.