Головна Культура Завтра у Львові відбудеться благодійний концерт «Команди А» у межах туру «Дорога...

Завтра у Львові відбудеться благодійний концерт «Команди А» у межах туру «Дорога до перемоги»

15 липня о 18:00 год на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку відбудеться благодійний концерт «Команди А» у межах туру «Дорога до перемоги».

Ще в лютому 2022 року,  після повномасштабного вторгнення росії в Україну, на заклик департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА за підтримки голови ОВА Максима Козицького відомі українські виконавці ЗАЛІСКО, Андріана, Андрій Князь, Артур Боссо та Анна Добриднєва об’єдналися з метою організації заходів на підтримку ЗСУ.

Упродовж  цього часу вони провели вже близько 50 концертів на Львівщині та в інших областях України, чимало з яких у військових частинах. Також артисти побували на першій лінії оборони на Чернігівщині.

Під час своїх концертних програм «Команда А» зібрала  близько 2 млн грн, які скерували   на потреби ЗСУ. За ці кошти вже придбано 9 автомобілів, 20 бронежилетів, 2 тепловізори,  2 дрони, 15 рацій, 1 далекомір, а також захисні шоломи, медичні аптечки, продукти та засоби гігієни.

На цьому артисти не планують зупинятися і вже 15 липня на площі перед Львівською національною оперою відбудеться великий благодійний концерт артистів «Команди А» на підтримку ЗСУ.

Організатор – департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА.

Запрошуємо долучитися до мистецького волонтерського руху!

Наблизимо перемогу разом!

Інформаційні партнери: радіостанції «Радіо Українських Доріг», «Країна ФМ», «FM Галичина», «Львівська Хвиля», «Шансон», студія звукозапису «FONiЯ records», рекламне агентство «MAX agency».