Головна Спорт Благодійний баскетбольний турнір Bandera Cup відбувся у Львові

Благодійний баскетбольний турнір Bandera Cup відбувся у Львові

28 січня, збірна Львівської обласної ради взяла участь у баскетбольному турнірі Кубку Степана Бандери.

На ігровому майданчику обласні депутати зустрілися зі збірною Львівської міської ради. Мета спортивного заходу – благодійна, учасники збирали кошти на квадрокоптер для бійця 53-ої окремої механізованої бригади Владислава Сухова.

“У кожній команді є по три гравці Суперліги з “Львівської Політехніки”. Сьогодні бачимо класне протистояння. Також збираємо кошти для нашого героя, який зараз на фронті. Понад 80% суми зібрано, сподіваємося закрити збір”, – зазначив організатор заходу віце-президент Федерації баскетболу Львівщини, директор ЛКП “Спортресурс” Ростислав Зелик.

Учасниками команд були чоловіки і жінки, а також учасники бойових дій.

“Грати з міською радою було цікаво. Раніше ми грали з ними у футбол, тепер у баскетбол. Головною була мета заходу – підтримати наші Збройні Сили”, – сказав депутат Львівської обласної ради Тарас Подвірний.

В другій частині турніру змагалися кращі гравці Львівщини і Івано-Франківщини.

“Команда Львівської обласної ради постійно грає у футбол. Вчора ми перемогли на футбольному турнірі в Стрию. З баскетболу ми провели кілька тренувань. Під час гри побачили хороші емоції. Дякую всім учасникам”, – зазначив депутат Львівської обласної ради Ярослав Гасяк.