Головна Спорт Буські держслужбовці також дружать зі спортом

Буські держслужбовці також дружать зі спортом

У суботу, 28 червня, на базі спортивного комплексу Буської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися зональні змагання II етапу VIII Спартакіади Львівщини серед команд державних службовців, у яких взяли участь представники Золочівського, Перемишлянського, Бродівського та Буського районів. 

Перед початком спартакіади, організаторами якої стали управління державної служби Головдержслужби України Львівській області, ьвівська обласна організація ФСТ "Спартак" та місцеві органи влади, до учасників з привітальними словами звернулись Ігор Іваськів – голова постійної комісії з питань туризму, роботи з молоддю, фізичної культури та спорту Буської районної ради; Антон Дацко – параолімпієць, Заслужений майстер спорту України, срібний призер Параолімпій-ських ігор в Лондоні, чемпіон Світу та Європи, Почесний громадянин Буського району і Дмитро Татарин – завідувач сектору з питань молоді та спорту РДА. Учасники вшанували пам'ять полеглих на Майдані у Києві та Сході України хвилиною мовчання.

А далі – до змагів. Цікавими і азартними виявились у футзалі, де лише серія пенальті визначила переможця – Золочівську РДА, яка виявилась вправнішою за спортовців з Перемишлян, адже основний час приніс нічию (2-2).

У волейболі (мікс, чоловіки – жінки) наші держслужбовці (Володимир Романишин, Надія Туркевич, Сергій Цокало, Ольга Рудко, Богдан Савула, Мирослава Янчук, Оксана Литвин, Юлія Короляк, Віктор Конц, Іванна Маєвська) вибороли друге місце в зональних змаганнях, перемігши спортсменів із Бродівщини з рахунком 2-0 (2520, 25-15) і поступились у напруженому двобої сусідам з Золочева 0-2 (14-25, 24-26).

Любов Покотицька показала третій результат в змаганнях з настільного тенісу, Богдан Секретар – четвертий, а Василь Лесенко переміг у турнірі шахістів і здобув право участі у III етапі Спартакіади (фіналі), який відбудеться ' 12-13 липня у Львові на базі спортивного клубу Національного університету "Львівська політехніка".

Христина ГАРАСИМІВ