Головна Спорт Маємо перших чемпіонів

Маємо перших чемпіонів

Поставлено усі крапки у II лізі першості району: чемпіоном став ФК «Рейнджерс» з Куткора.
У матчі за ІІІ місце ФК "Стандарт" с.Побужани поступився ФК "Ера" с.Ожидів – 1:2, а у фіналі ФК "Дружба" с.Переволочна–ФК "Рейнджерз" с.Куткір – 1:3. Отож, куткірські футболісти стали переможцями у другій лізі і разом з переволочненцями в наступному сезоні гратимуть у I лізі.
Юнаки також завершили сезон. У фінальній частині Буськ здолав  Петричі – 3:1, а Андріївка – Задвір’я – 3:0. У матчі за ІІІ місце Задвір’я перемогло Петричі – 4:2, а у фіналі Буськ – Андріївку – 4:0. Отож буські юнаки стали чемпіонами району. Кращим гравцем юнацького чемпіонату визнано Богдана Кульчицького (ФК "Освіта" м.Буськ). 
У першій лізі у вісімнадцятому турі зафіксовано такі результати: Буськ– Андріївка 1:3; Вербляни–Ракобовти 3:0; Заводське–Петричі 2:3; «УНМ» Красне–Сторонибаби 1:3; Полтва–Н.Милятин 2:4; Соколя–Красне 0:2.
Незаперечний лідер І ліги – "Флора-Захід", на другому місці – "Сокіл" з Андріївки, третьому – ФК "Красне". Не втрачають нагоди поборотись за медалі футболісти з Петрич та Полтви. Серед аутсайдерів «УНМ» з Красного, Вербляни та Ракобовти. 
Ігри 19 туру відбудуться 30 вересня: Андріївка–«УНМ» Красне; Петричі–Полтва; Ракобовти–Соколя; Красне–Буськ; Н.Милятин–Вербляни; Сторонибаби–Заводське.
 
Ігор КОЗУЛЯЄВ