Головна Спорт Комісія з питань спорту Львівської облради погодила кандидатів на отримання почесної відзнаки...

Комісія з питань спорту Львівської облради погодила кандидатів на отримання почесної відзнаки «Спортивна гордість Львівщини»

Сьогодні, 20 грудня, відбулося засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту, на якій було  розглянуто низку питань, що стосуються розвитку фізичної культури та спорту у Львівській області.

На засіданні заслухали інформацію начальника управління фізичної культури та спорту  облдержадміністрації Романа Хім’яка стосовно виконання заходів Комплексної програми  розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року у  2019 році. Станом на 16 грудня 2019 року Програма реалізована на   95,1%. На засідання запросили представника Давидівської об’єднаної територіальної громади, оскільки роботи по облаштуванню спортивного майданчика  в с. Виннички  проводились з деяким відставанням від графіку. Секретар ради Ігор Кухарський запевнив, щоб  об’єкт  буде введено в дію до кінця 2019 року.

Постійна комісія також погодила кандидатів на отримання почесної відзнаки обласної ради «Спортивна гордість Львівщини». Ними стали:  Турянський Ю.І. – керівник відділення Національного олімпійського комітету  України у Львівській області, Старікова О.В. – майстер спорту  міжнародного класу з велосипедного спорту, Коростильов П.С. – заслужений майстер спорту України з кульової стрільби.

Окрім того, члени постійної комісії ознайомились з проєктом Програми соціально-економічного та культурного  розвитку Львівської області на 2020 рік  та проєктом рішення обласної ради «Про затвердження  Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року та Плану заходів з реалізації у 2021 – 2023 роках Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року».