Головна Спорт Переможців Всеукраїнської спартакіади державних службовців урочисто нагородили в ДФС у Львівській області

Переможців Всеукраїнської спартакіади державних службовців урочисто нагородили в ДФС у Львівській області

Сьогодні в Головному управлінні ДФС у Львівській області відбулося урочисте нагородження грамотами Львівської обласної державної адміністрації учасників збірної команди Львівської області, яка перемогла у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців України.

Участь у нагородженні взяли начальник ГУ ДФС у Львівській області Ігор Кондро, голова профкому ГУ ДФС у Львівській області Світлана Камєнцева, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як, голова Львівської обласної профспілки працівників державних установ Мирон Іванків, голова Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Віктор Первачук.

Керівник фіскальної служби області Ігор Кондро відзначив: «Шановні колеги, я гордий з того, що кістяк збірної команди Львівщини складають працівники Головного управління ДФС у області та Львівської митниці ДФС.

В цьому році збірна команда ГУ ДФС у Львівській області та Львівської митниці ДФС вже нас порадувала своїми успіхами зайнявши у I–й Спартакіаді Державної фіскальної служби України в командному заліку ІІІ призове місце».

Всеукраїнська спартакіада проходила 24-25 вересня в м. Ужгороді. Під час Спартакіади змагалися команди з 22 областей України та міста Києва у п’яти видах спорту з футболу, настільного тенісу, шахів, шашок та волейболу.

До складу збірної команди від Львівщини увійшли переможці та призери змагань, завдяки яким команда Львівщини стала переможцем Спартакіади:

– з футболу: 2 працівники ГУ ДФС у Львівській області, 5 працівників Львівської митниці ДФС – Максим Козирєв, Володимир Лешнівський, Сергій Федорчук, Андрій Данильченко, Дмитро Приходько, Роман Вишиваний, Іван Науменко, 1 працівник з ГУ Державної казначейської служби України у Львівській області – Роман Білик;

– настільного тенісу: 2 працівники ГУ ДФС у Львівській області – Микола Беля та Галина Жигайло;

– шашок: працівник Львівського управління Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України – Олена Біленька та Турківської РДА – Богдан Москаль.

Переможці та призери спартакіади окрім грамот отримали цінні подарунки та грошову винагороду.

Почесні гості заходу Роман Хім’як, Мирон Іванків та Віктор Первачук привітали переможців та побажали їм міцного здоров’я на многії і благії літа, розмаїтого щастя і добра, найбільшої радості від успіху дітей та щоб Господь дарував нам усім мир та спокій.

Ігор Кондро привітав з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, побажав щоб усе погане залишилося у старому році, а все добре перейшло в рік Новий, щоб наші колеги не зупинялися на досягнутому і висловив сподівання щодо подальших успіхів та перемог наших колег-спортсменів. А також миру, спокою та злагоди.

Завдяки таким заходам все більше державних службовців залучаються до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту та пропаганди здорового способу життя.

Нехай перемога нашої команди надихає всіх працівників служби займатися спортом та фізкультурою, покращувати своє здоров’я та створювати хороший настрій собі і всім навколо.

Фотоматеріали по темі


/