Головна Спорт Першу золоту медаль для Львівщини на «Іграх Нескорених» здобув Володимир Гера

Першу золоту медаль для Львівщини на «Іграх Нескорених» здобув Володимир Гера

Для України це друга на змаганнях медаль.

«Ігри Нескорених» – це міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх та чинних військовослужбовців, які отримали поранення, захворювання або інвалідність під час чи внаслідок служби. Цьогоріч вони відбуваються у німецькому місті Дюсельдорф.

Першу золоту медаль для Львівщини виборов у штовханні ядра 32-річний Володимир Гера – військовослужбовець Збройних Сил України, який служив у 24 ОМБр імені короля Данила, а зараз проходить службу в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, 1 вересня 2014 року отримав поранення спинного мозку поблизу Луганського аеропорту.

Володимир став срібним призером у категорії ІF7. Для України це друга на змаганнях медаль. Перша – також у штовханні ядра, проте в іншій категорії. Її виборов Вадим Музиченко.

«За нагороду на змаганнях Управління молоді та спорту Львівської ОДА виплатить Володимиру Гері грошову винагороду у розмірі 60 тисяч гривень. Окрім Володимира, у складі збірної України змагаються ще двоє представників Львівщини – Павло Лучків та Дмитро Козак. Вболіваємо», – повідомив начальник ОВА Максим Козицький.