Головна Спорт У Дрогобичі відбулись обласні змагання з плавання у межах проєкту «Спортивні ігри...

У Дрогобичі відбулись обласні змагання з плавання у межах проєкту «Спортивні ігри Львівщини»

У події взяли участь 20 команд з усієї Львівської області.

У Дрогобичі відбувся другий вид програми ХХХІІІ обласних комплексних змагань «Спортивні Ігри Львівщини» – плавання. У дійстві взяли участь 20 команд з усієї Львівської області.

«Спортивні Ігри Львівщини» – це наймасштабніший соціально-спортивний проєкт у якому беруть участь збірні команди територіальних громад Львівщини. Такі змагання тривають впродовж року: відбувається серія турнірів з різних видів спорту. Результати усіх заходів згодом підсумовують. Це один з пріоритетних проєктів управління молоді та спорту, адже він залучає різні верстви населення: дорослих, ветеранів та людей з інвалідністю», – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

У змаганнях з плавання боролися 11 команд у категорії «дорослі», 10 команд категорії «ветерани» та 7 команд в категорії «люди з інвалідністю».

Переможцями та призерами стали у категорії «дорослі»: 1 місце – Червоноградська громада, 2 місце – Дрогобицька громада та 3 місце виборола Трускавецька громада.

За результатами запливів, у категорії «ветерани» перемогли: золото – Новороздільська громада, срібло – Сокальська громада та бронзу здобула Дрогобицька громада.

Також у категорії «люди з інвалідністю» першість взяла Сокальська громада, 2 місце посіла Самбірська громада та 3 місце – Новороздільська громада.

Цьогоріч учасники матимуть змагання ще з 12 видів спорту: настільний теніс, шашки, скандинавська ходьба, змагання спортивних сімей «Мама, тато і я – спортивна сім’я», баскетбол, пляжний волейбол, баскетбол 3х3, оздоровчий туризм, легкоатлетичний крос, волейбол, шахи та стрільба з пневматичної зброї.

Стежте за новинами на сторінках Управління молоді та спорту Львівської ОВА та Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».