Головна Культура 7 березня в Буську виступатиме Валерій Кириченко

7 березня в Буську виступатиме Валерій Кириченко

Коли людина кожною гранню душі відкрита до сонця, до краси, коли струни серця торкаються найсокровенніших почуттів – народжується пісня, що окрилює, заворожує, зцілює і зігріває. Ось такий Божий дар має відомий нині співак, голос, якого називають "золотим" – Валерій Кириченко.

Його творче життя розпочалось відразу після закінчення Львівської консерваторії. А вже нині, маючи багатий досвід роботи на сцені, активно гастролює. З успіхом співав у США, Угорщині, Польщі, Білорусі. В Україні В.Кириченко виступає з сольними програмами та благодійними концертами. На вокальних форумах його можна побачити поряд з провідними артистами української естради – В.Зінкевичем, І.Поповичем, В.Засухіним, М.Гаденком,О.Тищенком та ін.   

Валерій Кириченко – це перш за все творча особистість і професійний співак. Україна повинна берегти і пишатися такими голосами. Його творча програма дає можливість отримати естетичне і моральне задоволення, а головне – його професійна майстерність прихиляє людей до розуміння справжнього мистецтва.

6 березня у Львівській філармонії співак разом з На­родною артисткою України Лілею Сандулесою візьме участь у концертній програмі "Весняне рандеву". А 7 березня о 18.00 год. з сольною святковою концертною програмою "Для Вас, жінки" Валерій Кириченко виступатиме на сцені районного Народного дому міста Буська. Разом із ним даруватиме своє мистецтво скрипаль-віртуоз Ростислав Фединець.  

 

Квитки можна придбати в РНД м.Буськ за тел. 2-11-06.