Головна Культура В Буському народному домі відбулася година пам’яті до 4-ї річниці визволення від...

В Буському народному домі відбулася година пам’яті до 4-ї річниці визволення від російських окупантів Слов’янська і Краматорська

5 липня, виповнюється чотири роки з дня, коли українські захисники після тривалої облоги, визволили від російських окупаційних військ та озброєних сепаратистів стратегічно важливі міста Донеччини Слов’янськ та Краматорськ.

О 13 годині бійці-розвідники 2-го батальйону Національної гвардії над міськрадою Слов’янська встановили український прапор. Визволення цих міст, які майже три місяці перебували під окупацією російсько-терористичних угруповань, стало черговою перемогою українських військових над проросійськими бандформуваннями. З приходом українських військових міста почали повертатися до нормального мирного життя.

В методичному залі Буського РНД відбулася пам’ятна акція, присвячена 4-ій річниці визволення Слов’янська та Краматорська. Її підготувала та провела директор Буської централізованої бібліотечної системи Оксана Стецик. В акції взяли участь заступник голови Буської РДА Тетяна Сай, керівник відділу культури і туризму Буської РДА Людмила Ціхоцька, працівники відділу культури та Буської центральної районної лікарні.