Головна Економіка Депутати Буської міської ради ухвалили бюджет громади-2021

Депутати Буської міської ради ухвалили бюджет громади-2021

24 грудня депутати Буської міської ради прийняли бюджет територіальної громади на 2021 рік.

Отже, доходи міського бюджету територіальної громади у сумі 280 млн. 828 тис. 900 грн.

Доходи бюджету складатимуться з податку на доходи фізичних осіб, орендної плати за користування майном, надходження від адміністративних послуг, плата за штрафи, плата за користування надрами, єдиний податок, плата за землю, податок на нерухове майно, туристичний збір, акцизний податок та інші.

Видатки міського бюджету у сумі 280 млн. 828 тис. 900 грн.

Бюджет розвитку громади складатиметься у сумі 33 млн. грн.

З 1 січня 2021 року з бюджету міської ради будуть здійснюватись видатки на забезпечення функціонування переданих бюджетних установ, відповідно до розмежування видатків між бюджеттами, визначеного Бюджетним кодексом України. Зокрема з міського бюджету фінансуватимуться 28 шкіл, інклюзивний центр, дитячий будинок, 32 бібліотеки, 38 народних домів, 12 народних та зразкових колективів, 1 музей в с.Новосілки, Буська ДЮСШ, спортивно-інвалідський клуб “Вікторія”, спортивний клуб “Олімп”, три лікарні, 40 ФАПів, 8 амбулаторій, Буський терцентр, Буське радіомовлення тощо.

Окрім цього передбачені видатки на соцзахист у сумі 15 млн. 213 тис.грн. Враховано: оплата пільг на ЖКГ, допомога малозабезпечним, ветеранам УПА, службі за контрактом, придбання путівок ветеранам, допомога чорнобильцям, учасникам бойових дій в Афганістані та іншим.

Депутати Буської міської ради підтримали проєкт бюджету. За – 23 депутати, 2 – утримались.