Головна Культура До Дня Незалежності у Львівській філармонії з благодійним концертом виступить Ніно Катамадзе

До Дня Незалежності у Львівській філармонії з благодійним концертом виступить Ніно Катамадзе

24 серпня у Львівській національній філармонії імені Мирослава Скорика відбудеться концерт на підтримку наших захисників.

У найбільше свято України, День Незалежності, на сцені Концертного залу Людкевича виступить Ніно Катамадзе та симфонічний оркестр «INSO-Львів». Диригентом вечора стане Ніколоз Рачвелі.

Усі виручені кошти з продажу квитків на концерт підуть для наших хоробрих воїнів. У цей складний час, час війни, вони боронять нашу Незалежність. Ми ж у тилу маємо робити все, аби допомогти їм вибороти перемогу та повернутись живими до своїх родин.

Тож оркестр «INSO-Львів» запрошує усіх прийти на цю неймовірну подію та підтримати своїм придбаним квитком, своїм внеском наших захисників.

Адже музика також здатна зараз лікувати, а чарівний голос Ніно Катамадзе і її енергетика  ― фантастичні ліки. Її серце б’ється в унісон з серцями мільйонів українців, її голос – душа Грузії.

У програмі концерту – музика українських та грузинських композиторів, яка є справжнім культурним кодом наших сильних, незламних народів, що знають ціну волі та свободи!

Цього вечора також прозвучить українська прем’єра твору «Reverence to Ukraine» грузинського композитора і диригента, Посла Доброї Волі в ЮНІСЕФ від Грузії, Ніколоза Рачвелі.

Маестро, який є добрим другом України, даруватиме музику разом з оркестром за диригентським пультом і за роялем.

Забронюйте собі дату:

24 серпня / 19:00

Концертний зал Людкевича

Ніно Катамадзе

Ніколоз Рачвелі

та симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської національної філармонії

Деталі події та квитки за посиланням: 24 серпня у Львівській національній філармонії ім. М. Скорика відбудеться концерт на підтримку наших захисників! У найбільше свято України, День Незалежності, на сцені Концертного залу Людкевича виступить Ніно Катамадзе та симфонічний оркестр «INSO-Львів». Диригентом вечора стане Ніколоз Рачвелі. Початок події о 19:00.https://philharmonia.lviv.ua/event/nino-katamadze-2/

Фото – Юрій Грязнов.