Головна Культура Керівництво області та району побувало на благодійному фестивалі “За двором” у с.Задвір’я

Керівництво області та району побувало на благодійному фестивалі “За двором” у с.Задвір’я

Створено: 25 серпня 2018.

Сьогодні, 25 серпня, вже втретє в селі Задвір’я Буського району проводиться благодійний фестиваль військово-патріотичної та сучасної пісні і танцю “За двором”.

Участь у заході взяли: керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська, голова Буської райдержадміністрації Петро Мороз, його заступники Олег Ільків і Тетяна Сай, заступник голови районної ради Роман Фурда.

Мистецьку програму презентували Заслужений вокально-хореографічний ансамбль України «Галичина» та Вокально-хореографічний ансамбль «Викрутасики», тріо «Крайня хата», гурт «Шосте чуття», гурт «Rock-H».

Також присутні мали змогу спостерігати за виступами колективів з Бузеччини та інших районів Львівщини.

Особливими гостями вже третій рік поспіль стали представники польської діаспори.

На фестивалі діяли локації зі смачною українською кухнею, стрільба з гармат і лука та різноманітні розваги для діточок.

Керівництво області та району побувало на благодійному фестивалі "За двором" у с.Задвір'яКерівництво області та району побувало на благодійному фестивалі "За двором" у с.Задвір'яКерівництво області та району побувало на благодійному фестивалі "За двором" у с.Задвір'яКерівництво області та району побувало на благодійному фестивалі "За двором" у с.Задвір'яКерівництво області та району побувало на благодійному фестивалі "За двором" у с.Задвір'яКерівництво області та району побувало на благодійному фестивалі "За двором" у с.Задвір'яКерівництво області та району побувало на благодійному фестивалі "За двором" у с.Задвір'я