Головна Культура Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека запрошує школярів на заняття з ораторської майстерності

Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека запрошує школярів на заняття з ораторської майстерності

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна науково-педагогічна бібліотека» у межах бібліотечного проєкту «Читай, Розвивайся, Твори!» оголошує набір школярів на заняття з ораторської майстерності. По завершенню занять діти отримають можливість зробити власний аудіозапис вірша, казки або улюбленого твору українського автора.

Записи будуть оброблені з накладанням музики та відеоряду та розміщені (з дозволу батьків та дітей) на інтернет-платформі бібліотеки.⠀

Дітям та їхнім батькам пропонують заздалегідь визначитись із бажаним для прочитання твором, ознайомитись із ним, здійснити попередню декламацію. Це можна зробити і в приміщенні бібліотеки, фонд якої представлений тисячами книг різножанрової української літератури.

Заняття відбуваються індивідуально у форматі «Дитина – один з батьків (або вихователь, опікун) – звукорежисер» у приміщеннях бібліотеки за адресою: вул. Зелена, 24.

Для кожної дитини тривалість заняття не перевищуватиме 30-40 хвилин.

Час занять – з 15:00 – 18:00 год. щоп’ятниці.

Записатись на читання вголос можна за телефоном: 067 96 20 590  або за ПОСИЛАННЯМ.

Заняття безкоштовні.

Для участі дітей у заході достатньо заяви від батьків чи уповноважених осіб.