Головна Культура На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України»

На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України»

У Tech StartUp School нещодавно відбувся обласний етап Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України», який організувала Львівська обласна мала академія наук.

Члени малої академії презентували свої науково-технічні розробки у сфері машинобудування, екології, винахідництва, приладобудування, електроніки тощо.

«У вас є дивовижна можливість взяти участь у конкурсі з такою символічною назвою, адже ви і є тим майбутнім, яке незабаром буде в України. Кожен ваш крок наближає вас до вашої мети, успіхів на старті та сприяння долі впродовж всієї дороги», – звернулась до конкурсантів координатор проектів Tech StartUp School Ірина Андрушків.

У змаганні взяли участь понад два десятки учнів закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти. Усі проекти учасників оцінювало професійне журі у складі викладачів ЛНУ імені Івана Франка, НУ «Львівська політехніка», Українського католицького університету та Tech StartUp School.

«У програмі конкурсу були виставка демонстраційних моделей і макетів, а також стендовий захист проєктів. У нас дивовижно талановиті та креативні діти. Такий конкурс це хороша нагода позмагатись за першість у різних номінаціях», – розповіла директор Львівської обласної Малої академії наук Іванна Бородчук.

У конкурсі-виставці взяли участь учні шкіл м. Львова та області, зокрема: Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату, Дрогобицького ліцею, Новояворівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2, Червоноградської ЗСШ №2,  НВК «Школа комп’ютерних технологій – Львівський технологічний ліцей».

«Львівський державний будинок техніки спільно з Львівським вищим професійним училищем комп’ютерних технологій та будівництва представили макет будинку виготовлений з екологічно-чистої сировини та відходів промисловості. Такий макет розробили учні на заняттях в гуртках за проєктом “Екологічне домобудування”. Наш проект високо оцінений журі конкурсу та нагороджений дипломом департаменту освіти. Ми дуже пишаємось нашими талановитими дітьми», – зазначила керівник училища Марія Поліщук.

Переможці представлятимуть Львівщину на Всеукраїнській науково-технічній виставці-конкурсі молодіжних інноваційних проєктів «Майбутнє України» у м.Києві. Більше про переможців тут.

На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України» На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України» На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України» На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України» На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України» На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України» На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України» На Львівщині завершився обласний етап конкурсу «Майбутнє України»