Головна Культура «Театр іде до тебе!»: у модульних містечках покажуть вистави для людей, які...

«Театр іде до тебе!»: у модульних містечках покажуть вистави для людей, які знайшли прихисток у Львові

«Театр іде до тебе!» – у модульні містечка! Інститут стратегії культури й театр «І люди, і ляльки» покажуть вистави для людей, які знайшли прихисток у Львові.

Із перших днів повномасштабної війни ІСК, як і більшість інституцій країни, перетворився в інформаційно-гуманітарний штаб. Спілкуючись із багатьма людьми — внутрішньо переміщеними особами з різних міст України до Львова — в Інституті відзначають, що місто для значної їх частини є великим невідомим — просторово, соціально і також  культурно. Переживання та втрати останніх місяців, відсутність соціальних зв’язків у людей, які оселились у Львові, часто не сприяють знайомству з містом.

Тому театр «І люди, і ляльки» помандрує модульними містечками та місцями компактного проживання ВПО у Львові. Добре буде бачити на цих подіях і зацікавлених львів’ян. Хай мандрівний театр стане приводом для зустрічей та знайомства! Що, де й коли?

  • 19 травня, 16:00 – левандівський парк біля КМЦ «Супутник» – інтерактивна вистава для дітей «Пустотливе жабеня»
  • 1 червня* – модульне містечко на Науковій – вистава для сімейного перегляду «В гості до Сонечка»
  • 9 червня – модульне містечко на Сихові – вистава для сімейного перегляду
  • 20 червня – модульне містечко в Стрийському парку – театралізований виступ «Коралі»

*години проведення вистав 1,9 і 20 червня повідомимо згодом на фейсбук-сторінці ІСК

Проєкт «Театр іде до Тебе» був започаткований два роки тому. Тоді, під час карантину,  мандрівний театр став для містян нагодою, не виїжджаючи за межі свого мікрорайону, прямо з вікна чи балкона, подивитися виставу, відпочити самим та розважити дітей.