Головна Культура У Бродах відбудеться благодійний концерт вдячності захисникам і захисницям

У Бродах відбудеться благодійний концерт вдячності захисникам і захисницям

1 жовтня на площі Ринок у Бродах відбудеться Благодійний концерт, який до Дня захисників та захисниць України організовує Радіо ПЕРШЕ.

Радіостанція розгорне на майданчику виїзну студію, з якої мовитиме в прямому ефірі. Її гостями стануть виконавці: Зіновій Карач, Наталка Карпа, Остап Дрівко, YEVGENA та SOWA.

Розпочнеться захід о 15:00. Його головна мета подякувати оборонцям за захист країни та підтримати 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду збором коштів на безпілотний авіаційний комплекс з тепловізійною камерою, якого потребують бійці.

«Цьогоріч наші захисники й захисниці вперше відзначають свій день 1-го жовтня. Броди – місто із давньою військовою історією. Тому ми з колегами та друзями радіостанції вирішили приїхати саме сюди із Благодійним заходом, щоб насамперед подякувати нашим захисникам і захисницям, а принагідно й допомогти зібрати кошти на необхідне обладнання, яке дасть їм змогу із меншими втратами боротися з ворогом уночі й відповідно наближати нашу перемогу», – зауважила програмна директорка Радіо ПЕРШЕ Ярина КАПІТАН.